Contact: 0490 45 28 23

HOME NL

Immokantoor gespecialiseerd in de aankoop en verkoop van investeringsgoederen.

 

 

Over Vilain XIIII Real Estate
__

Caroline Vilain XIIII startte haar carrière in de vastgoedsector in 2007 door aan de slag te gaan voor bedrijven met naam in de expertise- en investeringssector. Ze werkte o.a.gedurende 7 jaar als head of Sales bij Home-Invest Belgium, beursgenoteerde gereglementeerde beleggingsmaatschappij…

Caroline is erkend door het BIV  ( nummer 506 728 ) en vervolledigde haar opleiding met een Executive Master in vastgoed bij St-Louis (EMI).

Gesterkt door haar verscheidene ervaringen en haar netwerk , besluit ze Vilain XIIII Real Estate op te starten in 2021 om haar grondige kennis van de immo-markt en haar beroepservaring ten dienste te stellen van haar klanten bij de aan- en verkoop van investeringseigendommen.

Samenwerken met Vilain XIIII Real Estate betekent ook samenwerken met een team van professionelen zoals architecten, bouwondernemingen, aannemers en advocaten gespecialiseerd in vastgoed.

Los van het professionele hecht Vilain XIIII Real Estate veel belang aan de menselijke en vertrouwelijke kant van de samenwerking.

 

Contacteer ons in alle vertrouwen en zonder enige verplichting.  Wij nemen dan zo vlug mogelijk contact met u op.